Skit och pannkaka


Har de senaste dagarna börjat må bättre och bättre MEN då kan ni gissa hur jag mår idag. Jo, jag mår skit just nu, värre än de senaste dagarna. Tur att Desperate Housewives och Couger Town gick på TV och fick tiden att gå snabbare. 

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, godnatt och sov gott!
Kristina 

Herregud!


Fysik, engelska, svenska, SO, biologi och HK... Jag har läxor/prov i alla dessa ämnen. Jag har så gott som panik just nu eftersom jag har varit hemma idag och kommer att vara hemma imorgon. Jag vet ju inte ens vad jag ska träna på i dessa ämnen. Har ju inte ens hemma böckerna som behövs men jag måste ju börja plugga på något sätt trots att jag mår skit! Jag kommer att dö, hjälp?

Kristina

Please, give me some summer


Idag har jag mest suttit och tittat på kläder till sommaren (sjukt less på vintern!!). Jag har hittat lite saker från nästan varenda affär. Jag har redan beställt allt här nedanför från H&M men sandalerna har ännu inte kommit så jag tänkte vänta på dem innan jag beställer nya saker.

Min beställning
Ha en nice lördag
Kristina 

Dead


Ursäkta för mina långa och jobbiga inlägg men jag har tyvärr inget annat för mig så jag bara skriver och skriver. Idag har jag bara i legat i sängen och vilat, känner mig så gott som död!

Ni vet filmen Benjamin Buttons otroliga liv som jag tänkte se på för några veckor sedan? Jag orkade bara se halva filmen så just nu funderar jag på om jag ska gå och se klart resten. Jag menar, jag har ju ingenting annat för mig.

Have a nice evening
Kristina

Norway


Just nu är jag inte glad! Jag mår som skit och det blir inte bättre. Var till läkaren idag och fick veta att jag "bara" har en virus infektion och till virus kan ju man ju inte ta medicin så det är bara att vänta till det går över.

Jag har också kommit på att jag längtar till sommaren. Ska nämligen mest troligt till min syster i Aten och sen längre fram i Juli ska jag nog till Turkiet.

För er som inte visste det så har vi stuga i Norge, Råndalen. Det är ett jättefint ställe mellan Narvik och Ballangen som Morfar kom från, så det är därför vi har stuga just där.

Från Kakforset
Förra året gick vi till fjälls. Denna bild är tagen från ett ställe som heter
Kakforset. Sjön på bilden är den sjö vi har stuga vid.

Til Storeggelv-vatn
Vårt mål var Storeggelv-vatn så vi var i alla fall på väg åt rätt håll!

Nu ska jag snart stänga av datorn och se vad jag hittar på (sova eller vila).
Kristina

Sovdags


Nu är det mesta klart för natten, alvedon, nässpray, halstablett med bedövningseffekt, läppsyl, kall handduk och två gosiga hundar så nu tror jag att jag kan säga godnatt. Godnatt!

Kristina

Sick and that sucks


Jag är less! Jag orkar inte något mer! Vad ska jag göra?

Då är man sjuk igen... Jag som tänkte klara mig från alla bakterier och virus den här terminen! Jag var ju nämligen borta flera veckor i höstas på grund av en halsböld som jag legade inne på sjukhuset för och sen några veckor senare fick jag influensa (mest troligt svininfluensan). Jag känner att jag har gjort bort mina sjukdagar för flera år framöver.

Jaja, men man måste tyvärr tänka på något positivt och det enda jag kan komma på är att det är Grey´s Anatomy ikväll. Just nu tror jag att ska gå och göra en varm kopp te och vila lite i sängen. Ska försöka bli frisk till imorgon så jag slipper gå till läkaren klockan 13:30. det är mina planer det!

Ha det bäst!
Kristina

Erikssons


Då var det tisdag idag. Jag har glömt att säga att jag har praoar på Erikssons Center den här veckan. Ni måste ju komma dit eftersom det är den bästa servicen den här veckan, hehe. 

Idag är det för er som inte visste Desperate Housewives klockan 21:00 på kanal 5! Jag längtar verkligen, jag har läst att Gabrielle och Susan tydligen ska tävla om vems barn som är smartare i skolan. Mycket spännande!

mujeres desesperadas
Fr. vänster: Marcia Cross, Felicity Huffman, Terri Hatcher 
och Eva Longoria Parker.

Sunday


Ingenting speciellt har hänt idag. Jag har mest segat förutom när jag var och dansade med Moa och hennes storasyster. Just nu försöker jag samla lite ork för att resa mig upp från sängen och slå på TVn. Wipeout har ju börjar för några minuter sen så jag ska se om jag ids titta på det.

Kristina 

Melodifestivalen


Enligt mig var det inte rätt låt som vann melodifestivalen. Jag tycker att Salem al Fakir borde ha vunnit med sin låt Keep On Walking. Jag tycker det var väldigt bra gjort av honom att ha skrivit text och musik själv.



Ska nog snart, men inte riktigt än gå och lägga mig. Sov gott!
Kristina

Sandalette


Jag kollar just nu runt lite på skor. Jag är så sugen att köpa några riktigt snygga sommarskor!
Vad tycker ni om dessa skor från DinSko?


Från dinsko  Från dinsko  Från dinsko


Hmm, ska jag köpa dem?
Kristina


En lugn dag


Idag har jag varit så himla trött! Ända sedan jag kom hem från skolan har jag kännt mig och seg och rastlös. Men nu har jag äntligen bestämt mig för att stänga mina tunga ögonlock.

Mitt öga
En bild där jag lyckades hålla ögonen öppna!

Sov nu gott allihopa
Kristina

Prov, läxor och prov


Äntligen! Idag känner man sig så avslappnad och lugn! Vi gjorde nämnligen SO-provet som jag har tjatat om. Jag har varit så orolig över det provet men som tur var kändes det bra så man får väl hoppas på det bästa.

Inte många sekunder efter provet fick vi veta en sak som kom att förstöra min dag. Vi ska ha fysikprov efter praovecka som vi har vecka 11. Inte nog med det utan vi har även hk-uppgifter, muntlig redovisning av praoveckan på både engelskan och SO/svenskan och en analys att skriva. Ja, det är inte lätt att gå i skola... 

Idag har jag bestämt mig för att inte göra så mycket. Bara ta det lungt, vila och kolla igenom svenskan (satsdelar) några gånger eftersom jag har prov i det imorgon. Det blir inte precis att hård-plugga.

Nu ska jag gå och äta några cookies.
Kristina


Måndag


Första skoldagen avklarad! Det gick mycket bättre än jag trodde det skulle göra. Efter skolan var jag med Josefine och Moa och vi hade en mycket intressant konversation. Kommer jorden att gå under år 2012? Haha, jaaa... Vad tror ni?

Näe, nu måste jag gå och plugga liiite SO och då menar jag lite. Ids inte göra så mycket idag.
Kristina

Plugg


Idag har man inte gjort så mycket annat än att deppa och plugga till provet som man har på torsdag. Att jobba om kommunen är inte så värst roligt så någon får gärna komma hit och göra det åt mig.

Hoppas ni har roligare än mig!
Kristina


Don't Panic


Vad ska man hitta på nu? Jag har inte gjort så mycket idag, har mest lyssnat på musik.


Denna låt har jag säkert lyssnat på 1000 gånger, men jag blir inte less!

Kristina

Myspys


Idag har man varit igång hela dagen. Började dagen med en promenad till Koskullskullen och tillbaka och inte många minuter efter det for jag och dansade. Väl hemma efter dansen gjorde jag mig i ordning för att tillsammans med Jossan åka till Gällivare centrum och kolla på Marcus Hellner. Häftigt va? Och jag fick autograf av honom också.

Hellner skriver autografer
Det var svårt att få en bra bild eftersom alla puttades
och trängdes.

autograf
Ser ni vad det står? Marcus Hellner såklart!

Just nu håller jag på att frysa tårna och fingrarna av mig så jag tänker poppa lite popcorn, lägga mig i sängen och titta på filmen Benjamin Buttons otroliga liv. Det känns som att alla har sett den filmen så då måste jag ju också göra det.

Ha en trevlig fredag
Kristina

Skotertur


Puh, idag har jag och Josefine varit ute i skogen hela dagen. Vi åkte skoter med hennes lillasyster och pappa till någon sjö som ligger 3,5 mil utanför stan. Där pimplade, grillade och myste vi tills det blev mörkt. Jag har bara en sak att säga, KALLT!!! Vi höll alla på att frysa ihjäl men som tur var överlevde vi.

Nu ska jag krypa ner under ett x antal filtar och försöka få upp värmen.
Varma hälsningar
Kristina


Dojjan


För några dagar sedan var jag och två kompsiar på stan där vi fikade, shoppade och testade skor (converse). Jag testade såklart alla converse som fanns (3 stycken), haha. Nå, vad tycks? Vilka är snyggast?

De svarta conversen

De röda conversen

De lila conversen
Inte så jättebra kvalité på bilderna
eftersom de är fotade med mobil-
kameran.

Näe, nu ska jag sluta tjata om dessa skor! 

Just nu väntar jag på att klockan ska slå 21:00 så att säsongspremiären av Grey´s anatomy kan börja någon gång. 

Kristina

Jag vill ha converse!


Jag tror jag har bestämt mig för att köpa converse till sommaren men då finns det ju bara en fråga. Vilken färg ska jag ha? En sak som jag har lyckats bestämma är att jag vill ha höga converse. Vilka tycker ni jag ska köpa? Här nedanför har jag lyckats sätta ihop mina favvo-converse med hjälp av photoshop.



Vilka skor ska jag köpa?
Ha det bra!
Kristina



Slalom


Jag ber verkligen om ursäkt för denna dåliga uppdatering! Men jag har inte idas hålla på att uppdatera på vår gamla dator. Igår fick jag min nya dator som jag har väntat på i evigheter så nu ska jag börja blogga igen.

Igår (måndag) har jag varit på Dundret och åkt slalom för andra gången i mitt liv. På cirka tre timmar ramlade jag tre gånger *stolt*. Jag tycker ändå det var lite även fast det var ganska pinsamt att ramla när alla tittade på, men men, man kan inte vara bäst på allt!

Inte nog med det utan på kvällen for jag och dansade också. Så just nu sitter jag här med några blåmärken, lite träningvärk och ont som bara den i mitt knä och funderar på om man borde gå och lägga sig. 

Sov gott allesammans!
Kristina

RSS 2.0