Glömt att säga något?


Ja, jag trodde det skulle bli en lugn dag men jag trodde fel. Mamma hade glömt att säga till mig att vi skulle ha halva släkten på middag. Jag satt i sängen med pyjamasen på och en bok (Om jag kunde drömma) i handen och plötsligt stormar det in folk. Haha, jaa det skulle ha varit roligt att se mitt ansiktsuttryck när de kom in!

Klockan slår strax tolv och det betyder också att jag ska gå och krama min kudde och mitt täcke! Sov gott nu allesammans!
Kristina

Godmorgon


Det är inte ofta jag känner mig såhär utvilad och glad, kan det bero på att man har lov?

Idag är ingenting speciellt planerat så jag tror jag kommer att mysa i sängen, äta godis och titta på filmer. Om jag har tur så kommer grannens hund som heter Sessan ner och gosar med mig. Som det låter på min "planering" så kommer jag alltså att ha en lugn dag idag.

Kristina

Bye bye Christmas


Nu börjar julen lida mot sitt slut. Jag är helnöjd med dagen trots att julkänslan i år inte har varit på topp. Bara att hela familjen är samlad gör julen speciell!

Känner mig trött med tanke på att jag stigit upp klockan 7 imorse! Att gå och krama kudden just nu är väldigt frestande men jag ska försöka hålla ögonen öppna ett tag till bara för att julen inträffar en gång om året.

Hoppas alla har fått en underbar jul!
Kristina

I´m trying...


Välkommen till min blogg! 
Jaa, jag vet att den för tillfället är mycket tråkig men jag jobbar på det, ha tålamod!

GOD JUL förresten, ingen hade väl glömt bort julen va?

Kristina


RSS 2.0