Ingen dans på rosor


Vad ska man säga om idag? Jag är trött som bara den! Direkt jag kom hem från skolan somnade jag. Mamma var tvungen att väcka mig tjugo minuter innan jag skulle på dansen, så det var bara att byta om och vänta på att Moa skulle komma och hämta upp mig. En positiv sak var att dansen uppmuntrade mig ganska mycket så nu känner jag mig lite piggare och gladare. Just nu funderar jag på att gå och äta något eftersom jag inte hann med det före dansen.

En sak som går mig på nerverna just nu är alla läxor vi får! Herregud, vi har bara gått i skolan i två dagar och har redan ett berg av läxor och prov. Jag känner mig stressad, de kommer bara mer och mer och mer...

Någon som vet vad man kan göra för att överleva allt?
Kristina

Läxor, läxor och ännu mer läxor


Första dagen i skolan avklarad! Jag trodde helt ärligt inte att vi skulle få några läxor, but I thought wrong. Så nu sitter man här med tre läxor. Jag känner mig sååå deppig och seg, jag vill bara gå och sova!

Om jag kunde drömma
fel, möte
Ser ni?? Ett stavfel som går mig på nerverna! Det står
första MÖTE med Bella och inte första MÖTET med Bella.
Haha, jag funderar på att köpa en ny bok där det står
rätt.

Som jag sagt tidigare är jag ingen bra "fotograf".
Kristina

Jullov=Slut


Idag for jag och några kompisar på stan och åt frukost eftersom det är sista jullovsdagen. Att skolan börjar imorgon känns inte så roligt precis. 

I Råndalen
Jag tittade nyss på några bilder från stugan och fick en sån lust att åka dit!

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll!
Kristina


Lördag


Idag har varit en helt vanlig dag. Jag har varit med en tjej som heter Maja and we have been to the big city, haha. Okej, helt ärligt så tror jag shoppingutbudet här är det sämsta i hela Sverige! Men vi har ändå haft det jättetrevligt.

Kristina

Saffran


Jahapp, idag for Saffran hem igen. Tyvärr så har glömska jag glömt bort att skriva att jag har varit kattvakt, men nu vet ni det. Bättre sent än aldrig, eller hur? 

Söta Saffran.
Söta Saffran.
Söta Saffran

Visst är hon urgullig?

P.S Jag vet att jag inte är den bästa "fotografen" men det går ju inte att missa hennes skönhet!! D.S
Kristina

Balklänning

Det är över ett år kvar till jag ska gå på grundalbalen och jag och Moa är inte sent ute!

Snyggaste klänningen
Visst är den suuuupersnygg? Endast 17 000 kr!

Förrästen, det är Victoria´s secret fashion show på kanal 3 just nu!
Kristina


I know what I´ll dream about tonight


Maldiverna MaldivernaMaldiverna Maldiverna

Yes, my friends, MALDIVERNA! Är inte det ett drömresemål?

Bilderna är tagna från reslust.se
Kristina


Darkness


Vet ni en sak? Jag är less på mörkret och kylan! Det är hemskt att man inte ens kommer ihåg hur en härlig sommardag är. Fast det är ju ganska svårt att tänka på sommaren när det är flera minusgrader ute!

Idag har jag promenerat till Ida och ätit jordgubbstårta. Direkt efter den mumsiga fikastunden fortsatte jag min vandring mot Fina Lina och det var iskallt ute och det var ju inte direkt varmare när jag promenerade hem!

Just nu känner jag mig på myshumör! Jag vill bara lägga mig i sängen, läsa boken "Om jag kunde drömma", dricka en varm kopp te och drömma om varmare tider!

Kristina

Halv tre


Idag har jag inte precis vaknat tidigt eller det beror väl på, är halv tre tidigt? Det känns faktiskt ganska hemskt att ha börjat sova så länge eftersom skolan snart börjar. På måndag morgon kommer iallafall inte jag att vara speciellt glad. Idag ska jag iallafall gå till Ida och käka tårta! Gud vad gott det ska bli, hehe. Jag ska inte alls tänka på att skolan börjar snart!

Kristina

Work


Idag har jag inte gjort någonting alls! Som räddare för en bortkasta dag ringde Ida och frågade om jag kunde vara barnvakt åt sötnosen Aron. Så just ni sitter vi här tillsammans och medans jag bloggar leker han med en brandbil. Vi ska snart gå och titta en film och mysa i soffan.

Kristina

New Moon


Gissa vad jag gjorde i söndags? Hehe, kanske inte så svårt att gissa men jag var på bio och såg filmen New Moon tillsammans med Moa och Josefine. Jag tyckte den var mycket bättre än första filmen Twilight, som även den var bra. Det är ganska surt att bo i ett litet samhälle eftersom man får vänta så länge på att filmerna ska komma hit.

En till sak som gjorde filmen rolig att titta på var ju såklart varulven Jacob och vampyren Edward!

Taylor Lautner   Robert Pattinson
        Jacob (Taylor Lautner)                 Edward (Robert Pattinson)

Bilderna är tagna från teenvogue.com och vanityfair.com
Kristina


Gott nytt år allihopa!


Yes, jag vet att jag inte skrivit något inlägg på några dagar men jag har haft fullt upp. En header är just nu på G och jag ska också försöka ladda upp några bilder, väntan är snart över!

Kristina


RSS 2.0